Yhteystiedot

Kamalat äidit

Tammikuusta 2018 lähtien yhteys: Riitta Räntilään (riitta.rantila@ywca.fi, 050 588 6832) ja Maarit Peltoniemeen (maarit.peltoniemi@co.inet.fi, 040 751 4480).


www.ywca.fi

Facebook

Kamalat äidit on myös Facebookissa

fb.jpg

Vertaisohjaajat

Kutakin äitiryhmää vetää kaksi vertaisohjaajaa, jotka ovat käyneet NNKY:n järjestämän Kamalat äidit® -perehdyttämiskoulutuksen tai saaneet ohjaajaparinsa kanssa perehdytyksen toimintamalliin. Perehdytyksessä tutustutaan Kamalat äidit® -toimintaan, vertaisryhmien ohjaamiseen sekä niissä käsiteltäviin teemoihin. Uudet ryhmänohjaajat saavat myös materiaalin toimintansa tueksi.

Perehdytykseen voivat osallistua vertaisryhmäohjaajakoulutuksen käyneet tai muutoin ryhmänohjaajataidot hallitsevat. 

Jos paikkakunnallasi on vähintään kaksi Kamalat äidit -ryhmänohjaajaksi haluavaa, voimme tulla antamaan perehdytyksen toimintaan paikkakunnallesi. Voit kysyä lisää Minnalta, minna.miettinen@ywca.fi, 046 923 57575.

Tule mukaan antoisaan ja voimaannuttavaan toimintaan!

Ryhmänohjaajien virkistysretket

Lähdemme virkistymään ja vaihtamaan ajatuksia ja hyviä käytäntöjä Tunturikeimiöön Kamalat äidit -ryhmänohjaajien kanssa ti 22. - la 26.8.2017. Mukaan mahtuu 10 ryhmänohjaajaa, joten ilmoittaudu mukaan pe 17.3.2017 mennessä (minna.miettinen@ywca.fi). Ensikertalaiset ovat etusijalla, mutta voit ilmoittautua varasijalle, jos olit viime vuonna mukana. Tervetuloa mukaan. RYHMÄ ON TÄYNNÄ!

Valtakunnalliset ryhmänohjaajatapaamiset

Ryhmänohjaajille järjestetään säännöllisesti valtakunnallisia Kamalat äidit® -ryhmänohjaajatapaamisia, joiden tavoitteena on tarjota mahdollisuus ryhmänohjaajien ideoiden ja ajatusten vaihtoon sekä täydennyskoulutuksellisia ja työnohjauksellisia osioita. Kutsumme ryhmänohjaajat tilaisuksiin.

Seuraava Kamalat äidit® -ryhmänohjaajatapaaminen järjestetään la 28.10.2017 Helsingissä. Ilmoittaudu mukaan jo nyt (minna.miettinen@ywca.fi).

Mielenkiintoista luettavaa vertaisuudesta, osallisuudesta ja muusta:

Holm, J., Huuskonen, P., Jyrkämä, O., Karnell, S., Laimio, A., Lehtinen, I., Myllymaa, T. & Vahtivaara, J.M. Vertaistoiminta kannattaa. Asumispalvelusäätiö ASPA. http://www.kansalaisareena.fi/Vertaistoiminta_kannattaa.pdf

Meriluoto, T., Marila-Penttinen, L. & Lehtinen, E. Osallisuuden ja kokemusasiantuntijuuden käsikirja.  Ensi- ja turvakotien liitto. https://www.e-julkaisu.fi/ensi_ja_turvakotien_liitto/osallisuus_kasikirja/

Rispektii. Näkökulmia nuorten kohtaamaan perhe- ja lähisuhdeväkivaltaan (2014). Ensi- ja turvakotien liitto. https://issuu.com/ensi-jaturvakotienliitto/docs/rispektii_n__k__kulmia_nuorten_koht_d7a71e691d1cf9